3 lecții usturătoare despre business

1411856796gn48k-520x414

1) Un vultur stătea sus într-un copac pe o creangă și nu făcea nimic. Un iepure s-a apropiat de el și i-a vorbit: „Se poate și eu să stau aici și să nu fac nimic ?” „se poate” – a răspuns vulturul. La un moment dat a venit vulpea și a mâncat iepurele de sub copac. Morala istoriei: Pentru a sta și a nu face nimic, trebuie să te ridici și să stai foarte, foarte sus.

2) Un agent de vânzări, un secretar și un manager au mers la timpul de masă intr-un restaurant și au găsit o lampă antică. Secretara a șters lampa și a ieșit un spiriduș care a promis că va îndeplini la toți câte o dorință. Secretara repede a cerut să fie pe insulele Hawai să mă odihnesc și să nu mă gândesc la nimic. Agentul de vânzări a sărit și el repede cu vorba și a cerut aceeași dorință. Într-un final Managerul a cerut spiridușului ca după masă, secretara și cu agentul de vânzări, să revină în oficiu la locul de muncă. Morala istoriei: Întodeauna lasă ca șeful tău să aibă primul cuvântul.

3) Într-o toamnă, o păsărică zbura spre țările calde, dar din pricina aripei sale fracturate a căzut jos într-o problemă. Aflându-se în problemă a sesizat defapt că nu se poate mișca, în schimb era cald și avea condiții ca să se vindece. În primăvară când s-a topit zăpada, vrăbiuța a început să cânte de bucurie că a rămas în viață. Între timp s-a apropiat o pisică, a scos vrabia din problemă și a mâncat-o. Morala istoriei: nu orice problemă este fatală; nu oricine te scoate din problemă îți este prieten; când îți ieste cald și bine, vorbește mai puțin despre asta.

Leave a comment

Blog at WordPress.com.

Up ↑